Retur

Ångerrätt/Retur
Öppet köp gäller för att varor i 30 dagar från datum då din order skickades. Ett vilkor är att varorna är oanvända och att alla lappar sitter kvar på plagget.

  1. Anmäl alltid till oss via mail till info@gymnastikfynd.se att ni önskar göra en retur innan ni skickar dräkten. Gör ni inte detta är risken att vi inte uppfattar att ni skickat en dräkt till oss inom tiden för giltig ångerrätt.
  2. Kunden står för kostnaden av returfrakten.
    Men om ni önskar så kan ni inom Sverige köpa våra returetiketter för att få en lägre kostnad för returfrakten. Kostnaden för returfrakten blir då 40kr för vikt upp till 250g och 55kr för vikt upp till 500g. Meddela oss när ni anmäler returen så mailar vi en returetikett till er. Vi drar av kostnaden för returetiketten när vi gör återbetalningen.
  3. Kunden ansvarar för att returvarorna packas säkert, använd gärna samma påse som dräkten levererades i. Försök packa dem så platt som möjligt.
  4. Använd vår returadress om ni väljer att själva ombesörja frakten. Vi kan tyvärr inte hämta ut returer som levererats till postombud.
  5. När vi mottagit dräkten och bedömmer att den är oanvänd återbetalar vi vad varorna kostat, minus eventuellt kostnad för returetikett om ni köpt den av oss.  Observera att vi inte återbetalar fraktkostnaden.

Undantaget från öppetköp är alla produkter där vi gjort någon form av kundanpassning, tex satt på glitterstenar eller paljetter. På dessa varor gäller varken öppet köp eller bytesrätt.

Förlängt öppet köp tom 7/1-2024 gäller för köp gjorda from 25/11-2023.

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial