Information om de olika märkena

Här har jag samlat lite information om de olika märkena som säljs på GYMNASTIKFYND.

Adidas 
Gymnastikdräkter tillverkade av Adidas är sportiga och strömlinjeformade i designen. Kvaliteten är hög, som allt annat från denna kända sport tillverkare. Premium märke.

Agiva 
Belgisk tillverkare av gymnastikdräkter och shorts av hög kvalitet. Nyare kollektioner ligger i det högre prissegmentet. Man har idag cirka 35 anställda, alla kvinnor, och har tillverkat gymnastikdräkter sedan 1970-talet. Hemmahörandes i Mouscron.

Alpha Factor 
Alpha Factor är en amerikansk tillverkare baserad i York i Pennsylvania. Alla dräkter och även många tyger tillverkas i USA. Alpha Factor har tillverkat gymnastikdräkter i trettio år, kvaliteten på dräkterna är bra och designen känns modern.

ALM 
Relativt ny och liten tillverkare från Asien. Endast provkollektion intagen.

Aspyre 
Aspyre är en liten, relativt ny engelsk tillverkare. Man satsar mycket på komfort och design. Aspyres dräkter håller en mycket hög kvalitet. Dräkterna är sköna att använda och designen är 360 grader, dvs både bak och fram.

Balerae 
Balera är en amerikansk tillverkare av danskläder och gymnastikdräkter baserad i Saint Louis, Missouri. Kvaliteten är lite enklare (tygval, sömnad) men designen är bra. Speglas i en något lägre prisnivå.

Believe och Acrofit 
Believe och Acrofit är våra egna märken. Vi vill stå för bra kvalitet, rolig design till vettigt pris. Designen är vår egen men produktionen läggs ut på våra samarbetspartners. Acrofit är en del av vårt ordinarie sortiment och inte ett outletmärke. Vi kan tillhandahålla flera storlekar och kan beställa större mängder vid behov.

Christian Moreau 
Fransk tillverkare av gymnastikdräkter i bra kvalitet med snygg design.

Dreamlight 
Amerikansk tillverkare från Virginia Beach, aktiv sedan 1989. Fokus ligger på unik design, bekväm passform och hög kvalitet. Dräkter framtagna av erfarna designers dom själva varit gymnaster. Premiummärke.

Flip´n Fit 
Amerikansk tillverkare i mindre skala, baserad i San Diego i södra Kalifornien. Lokal design och produktion, bra kvalitet till rimliga priser.

GK 
Amerikansk tillverkare baserad i Pennsylvania. GK är marknadsledande i USA och har varit mer än trettio år i branschen. Både tyger och dräkter tillverkas lokalt och håller en hög kvalitet. Premiummärke.

Leotardcity 
Leotardcity är en liten amerikansk tillverkare baserad i Arizona. Kvaliteten i tillverkning och tyger är god men designen lite enklare. Rimliga priser.

Milano 
Milano är den marknadsledande tillverkaren i Storbritannien. Dräkterna håller hög kvalitet både vad gäller material, tillverkning och design. Ligger i det högre prissegmentet. Lokal produktion i Manchester, UK.. Premiummärke.

The Zone 
Tillverkare baserad i Storbritannien som är känd mest för sina sammetsdräkter. God kvalitet och modern design. Premiummärke.

Westpole 
Westpole är en ny tillverkare på den svenska marknaden, men har funnits i Storbritannien sedan tidigare. De är duktiga framförallt på sammetsdräkter och håller ett rimligt pris. God passform och kvalitet med modern känsla i designen.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial