För Klubbar och Föreningar

Klubbsortiment
För dig som representerar en klubb eller en träningsgrupp så har vi stort utbud av olika  tränings- och tävlingsdräkter att erbjuda i bra kvalitet  med lekfull, modern design till överkomliga priser. Vi siktar inte på att tillhandahålla gymnastikdräkter i det högsta prissegmentet utan tvärtom, för oss är det viktigt att priset är rimligt även för ett mindre antal dräkter.

 

Hur hittar jag dessa dräkter
Klubbsortimentet hittar du genom gå in i Webbutiken och kryssa för "Klubbsortiment" i produktfiltret. I filtret kan du även välja om de skall vara långärmade eller kortärmade dräkter etc.

Anpassningar
Självklart kan du göra anpassningar av dräkterna för att passa tex er klubbs färger. För att lättare  se hur anpassningarna blir så har vi tagit fram ett designverktyg där ni för några modeller enkelt kan välja olika färger och samtidigt se resultatet i dräkten.
Till Designverktyget

Antal och pris
Minsta volym vid beställning av anpassade gymnastikdräkter varierar mellan modellerna. Vid ett antal under 12st kan det tillkomma ett påslag på ca 10% för fraktkostnad. Vi har tyvärr inte möjlighet att erbjuda extra ”storköpsrabatter”. Vi lovar däremot att vi alltid jobbar stenhårt med att hålla så låga priser som möjligt till
alla våra kunder. Frakten görs med DHL, Schenker eller annan motsvarande speditör.

Observera, att vi köp av enbart tofsar i butiken, så kan vi inte hålla samma låga fraktkostnad som för privatpersoner, utan i dessa fall kommer vi att  behöva ta ut den verkliga kostnaden för frakten.

 

Hur gör man?
Funderar du på att beställa en ny träningsgymnastikdräkt/tävlingsgymnastikdräkt? Gör då så här:

  1. Välj vilken modell/utförande du tycker är snyggast.
  2.  Välj färger.
  3. Skicka ett mejl till info@gymnastikfynd.se och berätta hur du tänker dig.
  4. Vi skickar tillbaka en färglagd bild som visar hur din anpassade dräkt kommer att se ut.
  5. Vill ni göra justeringar så återkom till oss så gör vi gärna en ny bild.
  6. Antingen avbryts processen här eller så kommer vi överens om en beställning.
  7. Nästa steg är att ta reda på storlekar och antal.
  8. Om det känns krångligt? Skicka bara ett mejl till info@gymnastikfynd.se med lite
    uppgifter om vad du är intresserad av! Vi hjälper gärna till också med att bedöma storlekar.

Leverenstid
Leveranstid ligger mellan 8-10 veckor från den tidpunkt då vi får den slutliga beställningen. Det beror också lite på när på säsongen beställningen görs. När beställningen är gjort återkommer vi med ett mer exakt preliminärt datum.

Betalning
I samband beställning vill vi att ni betalar en handpenning på 20% av beställning. Resterande belopp önskar vi få betalt inom 10 dagar från det att ni mottagit dräkterna.

Vi du veta mera? Tveka inte, utan kontakt oss redan nu.

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial