Om oss

Affären GYMNASTIKFYND drivs av mig, en vanlig mamma med två gymnastikälskande tjejer som tränar massor med gymnastik. Naturligtvis ville tjejerna ha många och fina gymnastikdräkter precis som alla andra fantastiska gymnaster. Men till slut så tröttnade jag på att gymnastikdräkter och shorts alltid var så dyrt att köpa. Jag letade igenom hela marknaden och kunde konstatera att det mesta hade samma pris överallt, MEN att det fanns undantag här och var om man letade noga och ihärdigt, och dessa köpte jag.

Härur föddes tanken på att starta en outlet med gymnastikdräkter och shorts och erbjuda flera gymnastiktjejer och föräldrar möjlighet att också köpa fina dräkter till vettiga priser. Jag letar kontinuerligt fynd och tillfälliga partier och köper in när jag hittar.

Eftersom det är ett outletkoncept jag jobbar med är kollektionerna alltid förra årets eller utgående. Ofta har jag bara en eller ett par av varje storlek, och nästa gång jag köper hem är det förmodligen något helt annat. Räkna inte med att det går att beställa hem flera storlekar/modeller (fråga gärna, jag kan alltid kolla). Däremot är det alltid helt nya, hela, rena och oanvända dräkter/shorts av hög kvalité. Verksamhetsidén bygger på gymnastikdräkter och shorts i bra kvalité till ett rimligt pris.

Under 2016 har jag också startat GYMNASTIKLAGRET. I GYMNASTIKLAGRET är tanken att mitt ”ordinarie” sortiment av gymnastikdräkter och shorts ska finnas. Inte bara en eller två i udda storlekar utan alla storlekar och lite olika färger i ett mindre antal modeller. Kvalitet och design kommer fortfarande vara god, men priset kommer att vara rimligt. De märken som kommer att finnas i det ordinarie sortimentet är Believe och Acrofit.

För klubbar är GYMNASTIKLAGRET en ny möjlighet. Den klubb som vill köpa en tävlingsgymnastikdräkt eller en träningsgymnastikdräkt i klubbens färger kommer nu att kunna göra det. Alla dräkter som finns påGYMNASTIKLAGRET kan också erbjudas till klubbar.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial